Υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας Κατοικιών

Εκτύπωση
 

 

Κατανοώντας τις ανάγκες των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών να γνωρίζουν την αντικειμενική αξία κατοικιών - διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ προχώρησε στην ανάπτυξη εφαρμογής που υπολογίζει τις εν λόγω αντικειμενικές αξίες.

Παράλληλα ενημερωθείτε για την έκδοση βεβαίωσης μηχανικού για τη μη ύπαρξη αυθαίρετης κατασκευής κατά τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στο μενού προσφορές.

Πληροφορηθείτε για:

1. τις Τιμές Ζώνης   2. το Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου (Σ.Α.Ο.) 3. το Συντελεστή Εμπορικότητας (Σ.Ε.)

Στους πίνακες αντικειμενικών αξιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, στους ακόλουθους συνδέσμους.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

!! 2016 ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ  !!


 

Προχωρείστε σε Εκτίμηση της Εμπορικής Αξίας του Ακινήτου σας από το γραφείο μας. Υπολογίστε το κόστος στον ακόλουθο σύνδεσμο (link), όπως επίσης επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβατε ολοκληρωμένη πρόταση ανακαίνισης προς αναβαθμιση της αξίας της περιουσίας σας.

 

Επικοινωνία:
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171,                                                                                                                                                                                                                                                                  
Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Τηλ.: +30 211 40 76267
Κιν.: +30 69 3253 7997
E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σημειώνεται ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους δεν έχει διαπιστωθεί λάθος στο υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι χρήστες να συμβουλεύονται συμβολαιογράφους και ειδικευμένους επιστήμονες στοv προσδιορισμό αντικειμενικών αξιών και να αναφέρουν τυχόν σφάλματα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επίσης, οι χρήστες αποδέχονται ότι το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ δημιούργησε την εφαρμογή με συμβουλευτικό σκοπό και ουδεμία ευθύνη φέρει σε τυχόν ζημία. Δεν περιλαμβάνεται στους υπολογισμούς η περίπτωση όπου το ακίνητο κατά το χρόνο φορολογίας έχει υποστεί ζημιές από σεισμό, πυρκαγιά ή πλημμύρα, όπου εφαρμόζεται ο συντελεστής ειδικών συνθηκών - Σ.Ειδ. Σ.

 

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

To Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ, προχώρησε στη δημιουργία δικτύου συνεργαζόμενων μηχανικών προκειμένου να αναλαμβάνει τοπογραφικά αλλά και εργασίες μηχανικού σε όλη την Ελλάδα. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και το κόστος, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέγοντας εδώ.   το Γραφειο Η ανάγκη για την ορθολογική διαχείριση της γης οδήγησε τα τελευταία χρόνια στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών από την Πολιτεία, που αφορούσαν τόσο τη λεπτομερή καταγραφή της,...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 86.7% Greece
Cyprus 4.9% Cyprus
United States 4.4% United States
United Kingdom 1.6% United Kingdom
Germany 0.6% Germany
Netherlands 0.2% Netherlands
France 0.1% France
Italy 0.1% Italy
Brazil 0.1% Brazil
Switzerland 0.1% Switzerland
Σύνολο:  89  χώρες

275592

Σήμερα:15
Εχθές:155
Στην εβδομάδα:170
Πριν μια εβδομάδα:1,077
Στο μήνα:3,189
Πριν ένα μήνα:3,394

Tuesday the 26th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins