Θέσεις μηχανικών στο εξωτερικό

Θέσεις μηχανικών στο εξωτερικό

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

 

Στη συνέχεια παραθέτουμε θέσεις για διπλωματούχους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων από ιδιωτικές εταιρείες σε διάφορες χώρες . Αναλυτικότερα:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Για περίπου 70 ανοικτές θέσεις εργασίας σε τεχνολογικές ειδικότητες (κυρίως Μηχανικών) στον Ιδιωτικό Τομέα στη Γερμανία μέσω της εταιρείας Jessica Kluge μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα: www.kluge-recruitment.com.


ΓΑΛΛΙΑ
Με πέντε μηχανικούς υπολογιστών θα ενισχυθεί η πολυεθνική εταιρεία Geci International στην Τουλούζη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο στην Αεροναυπηγική Μηχανική,
διετή προϋπηρεσία, εμπειρία στους τομείς αερομεταφορών, σιδηροδρόμων, διαχείριση NASTRAN/PATRAN, γνώση λογισμικού διαχείρισης EADS/Airbus, γνώση αντίστοιχων κανόνων και άριστη γνώση αγγλικών. Οι ετήσιες απολαβές τοποθετούνται μεταξύ 30.000 και 45.000 ευρώ. Συνοδευτική επιστολή και βιογραφικό αποστέλλονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΣΟΥΗΔΙΑ
Το Πανεπιστήμιο Λουντ θα προσλάβει έναν ερευνητή για το Τμήμα Περιβαλλοντικών Σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή και μεταπτυχιακό τίτλο συναφή της ειδικότητας και άριστη γνώση της αγγλικής. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στον Guy Schurgers, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με την ένδειξη NPA “2013/27”.

ΙΤΑΛΙΑ
Μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία στο Μπολτσάνο πρόκειται να ενισχυθεί με ένα μηχανικό ποιότητας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο μηχανικού ή συναφές με τεχνικά θέματα, διετή επαγγελματική εμπειρία σε αυτοκινητοβιομηχανία, βασικές γνώσεις ISO TS 16949, άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση γερμανικών. Οι ετήσιες απολαβές κυμαίνονται μεταξύ 22.000 και 26.000 ευρώ. Βιογραφικά και συνοδευτική επιστολή αποστέλλονται έως 28/2 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Project manager ενδιαφέρεται να προσλάβει εταιρεία στην Τζέντα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση, εκ των οποίων τα πέντε σε έργα κατασκευής πολυτελών κατοικιών και χώρων φιλοξενίας, δυνατότητα εργασίας στη Σαουδική Αραβία, πτυχίο αρχιτέκτονα, μηχανικού ή στον εσωτερικό σχεδιασμό, εμπειρία εργασίας με εξωτερικούς συμβούλους και συντονισμού πολυεθνικών ομάδων. Οι μηνιαίες απολαβές ανέρχονται στα 10.182 ευρώ . Βιογραφικά στο www.gulftalent.com/Project-Manager-jobs-in-Jeddah-Saudi-Arabia-114716.html.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
H αμερικανική εταιρεία TD Williamson προσλάβει για τα γραφεία της στο Ντουμπάι ένα συντονιστή πετροχημικών έργων (Οil&Gas Project Coordinator ). Απαραίτητα προσόντα συνιστούν το μεταπτυχιακόστη Μηχανική ή η πολυετής επαγγελματική εμπειρία, γνώση της πετροχημικής βιομηχανίας, οι εμπορικές ικανότητες και η άριστη γνώση της αγγλικής. Γνώση άλλων γλωσσών θα συνεκτιμηθεί. Βιογραφικά στο www.bayt.com/en/job/?xid=2003306

ΤΟΥΡΚΙΑ
Η General Electric στο Μαρμαρά αναζητά ένα μηχανικό λογισμικού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή και μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά ή στην Πληροφορική, τριετή προϋπηρεσία στην ανάπτυξη λογισμικού, κατανόηση αρχών C++, Java, C# και OOP, εμπειρία στις εφαρμογές DB και άριστη γνώση της αγγλικής. Βιογραφικά υποβάλλονται στο: jobs.gecareers.com/job/Gebze-Software-Engineer-Job/2394031.

ΜΠΑΧΡΕΪΝ
Η αρχιτεκτονική εταιρεία Omrania & Associates στη Μανάμα πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό της ένα μηχανικό ελέγχου ποιότητας. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο αρχιτέκτονα ή μηχανικού, δέκα έτη επαγγελματικής εμπειρίας, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της αγγλικής τεχνικής ορολογίας. Υποβολή βιογραφικών στο www.gulftalent.com/home/Quality-Control-and-Specifications-Engineer-jobs-in-Manama-Bahrein-114742.html.

Πηγή: Newsletter TEE 20/2/2013

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500348

Σήμερα:12
Εχθές:9
Στην εβδομάδα:59
Πριν μια εβδομάδα:84
Στο μήνα:227
Πριν ένα μήνα:368

Thursday the 18th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins