Αντικειμενική Αξία Κατοικίας - Ακινήτου - ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο - Δρ. Τοπογράφος Μηχ. ΕΜΠ - Ηλίας Γραμματικογιάννης

Υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας Κατοικιών

Εκτύπωση
 

 

Κατανοώντας τις ανάγκες των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών να γνωρίζουν την αντικειμενική αξία κατοικιών - διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ προχώρησε στην ανάπτυξη εφαρμογής που υπολογίζει τις εν λόγω αντικειμενικές αξίες. 

Παράλληλα ενημερωθείτε για την έκδοση βεβαίωσης μηχανικού για τη μη ύπαρξη αυθαίρετης κατασκευής κατά τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στο μενού προσφορές.

Πληροφορηθείτε για:

1. τις Τιμές Ζώνης   2. το Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου (Σ.Α.Ο.) 3. το Συντελεστή Εμπορικότητας (Σ.Ε.)

Στους πίνακες αντικειμενικών αξιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, στους ακόλουθους συνδέσμους.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

!! 2016 ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ  !!


 

Προχωρείστε σε Εκτίμηση της Εμπορικής Αξίας του Ακινήτου σας από το γραφείο μας. Υπολογίστε το κόστος στον ακόλουθο σύνδεσμο (link), όπως επίσης επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβατε ολοκληρωμένη πρόταση ανακαίνισης προς αναβαθμιση της αξίας της περιουσίας σας.

 

Επικοινωνία:
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171,                                                                                                                                                                                                                                                                  
Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Τηλ.: +30 211 40 76267
Κιν.: +30 69 3253 7997
E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σημειώνεται ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους δεν έχει διαπιστωθεί λάθος στο υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι χρήστες να συμβουλεύονται συμβολαιογράφους και ειδικευμένους επιστήμονες στοv προσδιορισμό αντικειμενικών αξιών και να αναφέρουν τυχόν σφάλματα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επίσης, οι χρήστες αποδέχονται ότι το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ δημιούργησε την εφαρμογή με συμβουλευτικό σκοπό και ουδεμία ευθύνη φέρει σε τυχόν ζημία. Δεν περιλαμβάνεται στους υπολογισμούς η περίπτωση όπου το ακίνητο κατά το χρόνο φορολογίας έχει υποστεί ζημιές από σεισμό, πυρκαγιά ή πλημμύρα, όπου εφαρμόζεται ο συντελεστής ειδικών συνθηκών - Σ.Ειδ. Σ.

 

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

502142

Σήμερα:46
Εχθές:24
Στην εβδομάδα:70
Πριν μια εβδομάδα:90
Στο μήνα:426
Πριν ένα μήνα:613

Tuesday the 23rd. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins