Δρ. Τοπογράφος ΕΜΠ - Ηλίας Γραμματικογιάννης - Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ - Προσφορές για Μηχανικούς

Κόστος σε Μηχανικούς

Εκτύπωση

Οι τιμές για την παροχή των υπηρεσιών του γραφείου εξειδικεύονται ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών που έρχονται σε επαφή μαζί μας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται να παρέχονται οι πλέον ανταγωνιστικές προσφορές της αγοράς χωρίς να διακυνδινεύεται επ ουδενί οι ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπρόσθετα η άριστη συνεργασία, απαλλάσσει την παρεχόμενη υπηρεσία από καθυστερήσεις που συνήθως επιβαρύνονται από επιπρόθετα έξοδα.

Επιλέξτε εδώ για να πληροφορηθείτε πόσο κοστίζει το τοπογραφικό στο δήμος σας -Πανελλαδικά - μέσω του δικτύου συνεργατών τοπογράφων μηχανικών του Τεχνικού Γραφείου - ΤοπογραφΩ.

Το κόστος των εργασιών ανανεώνεται ανά τρεις μήνες προκειμένου να προσαρμόζεται καλύτερα στην κατάσταση της αγοράς. Επόμενη αναπροσαρμογή στις 1/12/2018.

  • Τοπογραφικό διάγραμμα ενταγμένο στο σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ '87, κόστος από 300€

Περιλαμβάνει ένταξη στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων για το νομό Αττικής, για ιδιοκτησία έως 500τ.μ. για εντός σχεδίου περιοχές, ενώ για εκτός σχεδίου περιοχές η τιμή αφορά έκταση έως 2στρεμ. Στο τοπογραφικό περιλαμβάνονται όροι δόμησης, οδοιποιρικό, δήλωση του Ν. 651/77 και 1337/83. Τοπογραφικό για άδεια ή για τακτοποίηση αυθαιρέτου επιβαρύνεται από 100€ εξαιτίας της επιπρόσθετης έκτασης που απαιτεί να μετρηθεί (μέτρηση των ορίων του οικοδομικού τετραγώνου, ομόρων, κλπ), είτε λόγω της επιπρόσθετης γραφειοκρατίας που π.χ. η τακτοποίηση απαιτεί.

Παράδοση δύο αντιτύπων εντός επτά ημερών το αργότερο.

  • Εμβαδομέτρηση και ένταξη στο σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ '87 κόστος από 260€

Περιλαμβάνει ένταξη στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων, για ιδιοκτησία έως 500τ.μ. για εντός σχεδίου περιοχές, ενώ για εκτός σχεδίου περιοχές η τιμή αφορά έκταση έως 2στρεμ. Παραδίδονται τα αρχεία μετρήσεων, όπως επίσης οι επιλύσεις και η σχεδίαση.

Παράδοση .

  • Προσδιορισμός ρυμοτομούμενων τμημάτων και διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων σε πράξεις εφαρμογής, κόστος από 400€

Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες προσδιορισμού των ρυμοτομούμενων τμημάτων, τη σύνταξη του νέου τοπογραφικού αλλά και την υλοποίηση επί του εδάφους των τελικών ορίων της ιδιοκτησίας.

Παράδοση άμεση, σε συνάρτηση πάντα με την ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών.

  • Χάραξη ορίων ιδιοκτησιών, θεμελίων ή οποιαδήποτε άλλη συναφή εργασία, κόστος από 200€

Περιλαμβάνει τη χάραξη επί του εδάφους των γεωμετρικών στοιχείων των ιδιοκτησιών.

Παράδοση την επόμενη μέρα από την παραλαβή των απαραίτητων στοιχείων.

  • Ογκομετρήσεις, κόστος από 350€

Περιλαμβάνει μέτρηση των επιφανειών και υπολογισμό του όγκου των εκσκαφών ή των αδρανών υλικών. Υπολογίζεται ως 0.05€ το κυβικό με κατώτερη τιμή τα 350€.

Παράδοση εντός 4 ημερών.

 

* Στο κόστος των εργασιών δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Επικοινωνία:

Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171
Τηλ.: +30 213 0 888 888
Κιν.: +30 69 3253 7997
Skype: topographos

e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500859

Σήμερα:2
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:144
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:318
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins