Τεχνική Εταιρεία BKM Works - ΤοπογραφΩ - Συνεργασία

Τεχνική Εταιρεία BKM Works

Εκτύπωση

Υποστήριξη Κατασκευαστικών Έργων

Η BKM Works μια τεχνική εταιρεία με 4ης τάξης εργοληπτικό πτυχίο Μ.Ε.Ε.Π. και  εργοληπτική ικανότητα στην ανάληψη Δημόσιων έργων προυλογογισμού έως 15.000.000 €, εφαρμόζει από τις πρώτες ημέρες της σύστασεώς της καινοτόμες διαδικασίες οργάνωσης και διοίκησης.

Διαδικασίες που την καθιστούν ταχέως ανερχόμενη, με σημαντική αύξηση του όγκου εργασιών, σε συνθήκες άκρως απαιτητικές εξαιτίας της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΒΚΜ Works σε μια εξίσου καινοτομό δράση της εμπιστεύεται το Δίκτυο Μηχανικών ΤοπογραφΩ στην τεχνική υποστήριξη των εργοταξίων της Πανελλαδικά, αλλά και στη διάχυση του κατασκευαστικού της έργου μέσω του Διαδικτύου. Το Δίκτυο Μηχανικών ΤοπογραφΩ παρέχει πλήρη κάλυψη σε θέματα παραλαβής και υλοποίησης των τεχνικών της έργων, όπως επίσης την παροχή συμβουλών στον εξοπλισμό και την οργάνωση της εταιρείας μέσω νέων τεχνολογιών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BKM Works

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500860

Σήμερα:3
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:145
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:319
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins