Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ - Λαθουράκης Γιώργος- Τοπογράφος Μηχανικός

Λαθουράκης Γιώργος

Εκτύπωση

Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕΙ Αθήνας

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Λαθουράκης κατέχει πτυχίο Τοπογράφου Μηχανικού από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (2005).

Από το 2002 ασχολείται με Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών GIS καθώς και με διαχείριση φωτογραμμετρικών εφαρμογών. Σε GIS έργα στα οποία έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων είναι η ψηφιοποίηση και κατηγοριοποίηση του οδικού δικτύου της Ελλάδος καθώς και όλων των αστικών περιοχών δηλώνοντας ονοματολογία και αρίθμηση. Σε φωτογραμμετρικά έργα που ήταν ως διαχειριστής μεταξύ άλλων είναι έχει κατασκευάσει το 60% περίπου της Ελλάδας με χρήση δορυφορικών εικόνων (Πολιτική Προστασία), το σύνολο της Πελοποννήσου, νησιών Αιγαίου και Κρήτη με αεροφωτογραφίες (LSO3, Κτηματολόγιο ΑΕ), αποτύπωση κυανόκρανων και φατνία των Καρυάτιδων στο βράχο της Ακρόπολης σε κλίμακα 1:2 (ΙΣΜΑ)

Στον κατασκευαστικό τομέα έχει ασχοληθεί ως Τοπογράφος Μηχανικός έργου και εργοδηγός σε κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης από Αγ. Θεοδώρους έως Μεγαλόπολη σε συνεργασία με τη J&P AVAX για λογαριασμό της ΔΕΣΦΑ.

Παράλληλα  έχει ασχοληθεί με την Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων για μεταβιβάσεις – δασαρχείο -  κτηματολόγιο,  Αποτυπώσεις – Κτηματογραφήσεις, Χαράξεις στοιχείων τεχνικών έργων, Οριοθέτηση οικοπέδων – αγροτεμαχίων, Χωροσταθμήσεις, Επιμετρήσεις - Εμβαδομετρήσεις – Ογκομετρίες, 'Ένταξη ΕΓΣΑ '87 κλπ.

Είναι μέλος της ΕΕΤΕΜ καθώς και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.).

Επικοινωνία:

Πάνω Χωριό, Ιεράπετρα Κρήτης

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500860

Σήμερα:3
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:145
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:319
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins