τοπογράφος Καρδίτσα - Καραφέρης Γιώργος - Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός - Τεχνικό Γραφείο ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ

Γιώργος Καραφέρης

Εκτύπωση

Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιώργος Καραφέρης είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2009) και Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003). Έχει ασχοληθεί με την πολυκριτηριακή βελτιστοποίηση της διαχείρισης ταμιευτήρα με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, επιλέγωντας ως πεδίο εφαρμογής την Λίμνη Πλαστήρα.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι τοπογραφικές αποτυπώσεις, φωτοβολταïκές εφαρμογές, ρυθμίσεις αυθαιρέτων όπως και οι δηλώσεις Κτηματολογίου. Όσον αφορά στο αντικείμενο της κτηματογράφησης έχει εμπλακεί σε σειρά έργων στην Αττική.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί τεχνικό γραφείο με ενασχόληση γύρω από το αντικείμενο των τοπογραφικών αποτυπώσεων και χαράξεων, τις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά κ.α.

Έχει εργαστεί σε πλήθος έργων τόσο του κατασκευαστικού κλάδου, π.χ. εργοτάξια για έργα οδοποιίας και υδραυλικών, όπως και του μελετητικού  κλάδου για την υποστήριξη έργων του Εθνικού Κτηματολογίου κ.α.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.

Επικοινωνία:

Ιεζεκιήλ 27, Καρδίτσα                 

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

502143

Σήμερα:1
Εχθές:46
Στην εβδομάδα:71
Πριν μια εβδομάδα:90
Στο μήνα:427
Πριν ένα μήνα:613

Wednesday the 24th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins