Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ - Έλλη Καλοκαιρινού - Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, ΜΔΕ Περιβάλλον & Ανάπτυξη ΕΜΠ, Υπ. Διδάκτορας ΕΑΠ

Έλλη Καλοκαιρινού

Εκτύπωση

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, ΜΔΕ Περιβάλλον & Ανάπτυξη, Υπ. Διδάκτορας ΕΑΠ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Έλλη Α. Καλοκαιρινού είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2005) και ολοκλήρωσε το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Περιβάλλον και Ανάπτυξη  (2009). Επίσης, από το 2010 είναι υποψήφια διδάκτωρ της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και ασχολείται με υλικά και τεχνολογίες για την καταπολέμηση του φαινομένου της αστικής θερμονησίδας.

Από το 2011 είναι μέλος της ομάδας Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας του BGS με ερευνητικό αντικείμενο «Θόρυβος στα Σχολεία – Κίνδυνος για τα παιδιά». Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πλήθος διαλέξεων.

Στις επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνονται η εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και επίβλεψη κτηριακών κατασκευών, η εκτίμηση ακινήτων, οι ανακαινίσεις χώρων, οι ενεργειακές επιθεωρήσεις, οι πραγματογνωμοσύνες και οι επιμετρήσεις οικοδομικών εργασιών.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) και του Συλλόγου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS).

Επικοινωνία:

Θουκυδίδου 3-5, Άλιμος, Αθήνα

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500288

Σήμερα:1
Εχθές:8
Στην εβδομάδα:83
Πριν μια εβδομάδα:84
Στο μήνα:167
Πριν ένα μήνα:368

Sunday the 14th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins