Δρ. Τοπογράφος ΕΜΠ - Ηλίας Γραμματικογιάννης - Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ - Προσφορές για Συμβοαλαιογράφους - Δικηγόρους

Κόστος σε Συμβολαιογράφους - Δικηγόρους

Εκτύπωση

Οι τιμές για την παροχή των υπηρεσιών του γραφείου εξειδικεύονται ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών που έρχονται σε επαφή μαζί μας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται να παρέχονται οι πλέον ανταγωνιστικές προσφορές της αγοράς χωρίς να διακυνδινεύεται επ ουδενί οι ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπρόσθετα η άριστη συνεργασία, απαλλάσσει την παρεχόμενη υπηρεσία από καθυστερήσεις που συνήθως επιβαρύνονται από επιπρόθετα έξοδα.

Το κόστος των εργασιών ανανεώνεται ανά τρεις μήνες προκειμένου να προσαρμόζεται καλύτερα στην κατάσταση της αγοράς. Επόμενη αναπροσαρμογή στις 1/12/2018.

  • Τοπογραφικό διάγραμμα ενταγμένο στο σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ '87, κόστος από 300€

Περιλαμβάνει ένταξη στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων, για ιδιοκτησία έως 500τ.μ. για εντός σχεδίου περιοχές, ενώ για εκτός σχεδίου περιοχές η τιμή αφορά έκταση έως 2στρεμ. Στο τοπογραφικό περιλαμβάνονται όροι δόμησης, οδοιποιρικό, δήλωση του Ν. 651/77 και 1337/83. Τοπογραφικό για άδεια ή για τακτοποίηση αυθαιρέτου επιβαρύνεται με 60€ εξαιτίας της επιπρόσθετης έκτασης που απαιτεί να μετρηθεί (μέτρηση των ορίων του οικοδομικού τετραγώνου, ομόρων, κλπ), είτε λόγω της επιπρόσθετης γραφειοκρατίας που π.χ. η τακτοποίηση απαιτεί.

Παράδοση δύο αντιτύπων εντός επτά ημερών το αργότερο.

  • Τοπογραφικό διάγραμμα για δασαρχείο, κόστος από 350€

Περιλαμβάνει ένταξη στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων, για ιδιοκτησία έως 4στρεμ. Παραλαβή χαρτών από την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Σύνταξη των απαραίτητων αντιτύπων και αποστολή στην αρμόδια υπηρεσία σε συνεργασία με τον ιδιώτη.

Παράδοση των απαραίτητων αντιτύπων επτά ημερών το αργότερο.

  • Προσδιορισμός ρυμοτομούμενων τμημάτων και διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων σε πράξεις εφαρμογής, κόστος από 400€

Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες προσδιορισμού των ρυμοτομούμενων τμημάτων, τη σύνταξη του νέου τοπογραφικού αλλά και την υλοποίηση επί του εδάφους των τελικών ορίων της ιδιοκτησίας.

Παράδοση άμεση, σε συνάρτηση πάντα με την ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών.

  •  Εντοπισμός καταπατήσεων και σύνταξη τεχνικών εκθέσεων, κόστος 230 έως 600

Περιλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων και τη διενέργεια όλων των απαραίτητων εργασιών για τον προσδιορισμό της καταπάτησης των ορίων της ιδιοκτησίας. Η εργασία αυτή περιλαμβάνει παραλαβή αεροφωτογραφιών από αρμόδιες υπηρεσίες (ΟΚΧΕ, ΓΥΣ, κλπ) και το κόστος ανέρχεται στα 230€. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί καταπάτηση τότε η σύνταξη τεχνικής έκθεσης για τον ακριβή προσδιορισμό της έκτασης της καταπάτησης κοστίζει 370€, προκειμένου η τεχνική έκθεση να είναι άρτια επιστημονικά και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δικαστήριο.

Παράδοση ανάλογα της ανταπόκρισης των αρμόδιων υπηρεσιών, συνήθως ένας μήνας είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται.

  • Εντοπισμός και οριοθέτηση της ακριβής θέσης των ακινήτων, κόστος από 230

Περιλαμβάνει τη χάραξη και εμβαδομέτρηση των ιδιοκτησιών στη βάση των διαθέσιμων στοιχείων, προκειμένου να γίνει η ακριβής τους οριοθέτηση. Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαραίτητων στοιχείων και απαίτησης περαιτέρω έρευνας σε αρμόδιες υπηρεσίες, Κτηματολόγιο, Πολεοδομία κλπ το κόστος επιβαρύνεται ανά ημέρα απασχόλησης από 50€ και όχι περισσότερο από 100€ συνολικά για όσες μέρες διαρκέσει η έρευνα.

Παράδοση των απαραίτητων αντιτύπων σε χρονικά περιθώρια που διαμορφώνουν οι εκάστοτε συνθήκες.

  • Διεκπεραίωση υποθέσεων κτηματολογίου, κόστος από 200€

Περιλαμβάνει τη διόρθωση των στοιχείων των ιδιοκτητών που υπάρχουν στους κτηματολογικούς πίνακες. Σε περίπτωση διόρθωσης γεωμετρικών ορίων το κόστος επιβαρύνεται κατά 100€ εξαιτίας των επιπρόσθετων εργασιών που η όλη διαδικασία απαιτεί.

Παράδοση αντιτύπων και πέρας των εργασιών αναλόγως της ανταπόκρισης της αρμόδιας υπηρεσίες. Διεκπεραίωση εντός 10 ημερών θεωρείται ρεαλιστικό χρονικό διάστημα.

  • Τακτοποίηση αυθαιρέτων, κόστος από 900€

Περιλαμβάνει και τη σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος πέραν των όσων προβλέπονται από τον νόμο.

Παράδοση αναλόγως της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, χωρίς όμως οι εργασίες να υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα 2  με 4 εβδομάδες.

  • Βεβαιώσεις Μηχανικού για τη μη ύπαρξη αυθαίρετης κατασκευής επί ιδιοκτησίας, κόστος από 100€

 

* Στο κόστος των εργασιών δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

 

Επικοινωνία:

Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171
Τηλ.: +30 213 0 888 888
Κιν.: +30 69 3253 7997
Skype: topographos

e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

502142

Σήμερα:46
Εχθές:24
Στην εβδομάδα:70
Πριν μια εβδομάδα:90
Στο μήνα:426
Πριν ένα μήνα:613

Wednesday the 24th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins