τοπογράφος Σέρρες - ΤοπογραφΩ Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί - Αναστασία Μπίσκα

Αναστασία Μπίσκα

Εκτύπωση

Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός  Ε.Μ.Π.

Η Αναστασία Μπίσκα είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και υποψήφια διδάκτορας του Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. με θέμα "Ολοκληρωμένα Συστήματα Συμμετοχικού Σχεδιασμού".

Έχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία στους τομείς Εκτίμηση και Αξιοποίηση Ακινήτων, Χωρικός Σχεδιασμός, Κτηματολόγιο κ.ά., απασχολούμενη ως Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στον Ιδιωτικό Τομέα.

Συμμετείχε σε μια σειρά Εθνικών και Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων που εκπονήθηκαν στην Μονάδα Χωρικού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στις ακόλουθες θεματικές περιοχές: Ενεργειακός Σχεδιασμός, Χωρικός Σχεδιασμός, Περιφερειακή Ανάπτυξη, Αστικός και Περιφερειακός Σχεδιασμός, Αξιολόγηση στο Σχεδιασμό του Χώρου, Συμμετοχικός Σχεδιασμός, Μοντέλα Συμμετοχικού Σχεδιασμού, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων.

Επικοινωνία:

Μεραρχίας 25 (Κων/νου Καραμανλή), Σέρρες

1ος Όροφος

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500860

Σήμερα:3
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:145
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:319
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins