ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο - Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ - Ηλίας Γραμματικογιάννης

Ευγενία Ζαχαροπούλου

Εκτύπωση

Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ευγενία Ζαχαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αποφοίτησε το έτος 2006 όπου και ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το έτος 2010 έως το 2014, έκανε τη διδακτορική της διατριβή στον τομέα Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Συμμετέχει σε μια σειρά εθνικών και ευρωπαικών προγραμμάτων, βιομηχανικών και ερευνητικών έργων, όπως Diagnorail, Συνεργασία κτλ., που εκπονούνται στον τομέα Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών της σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στις επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνονται: η εκπόνηση αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών, η επίβλεψη κτηριακών κατασκευών, η εκτίμηση ακινήτων, οι ενεργειακές επιθεωρήσεις, οι πραγματογνωμοσύνες, η έκδοση οικοδομικών άδειων, οι άδειες λειτουργίας επαγγελματικών χώρων, η εκπόνηση μελετών ανθεκτικότητας κατασκευών και η καθοδική προστασία.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.)

Επικοινωνία:

25ης Μαρτίου 89, Κυπαρισσία           

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

502143

Σήμερα:1
Εχθές:46
Στην εβδομάδα:71
Πριν μια εβδομάδα:90
Στο μήνα:427
Πριν ένα μήνα:613

Wednesday the 24th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins