Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ - Στραφιώτης Ιωάννης - Τοπογραφος Μηχανικός ΑΠΘ

Στραφιώτης Ιωάννης

Εκτύπωση

Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα


Ο Ιωάννης Στραφιώτης είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (2003). Από το 2006 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ιστιαία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού του Νομού Ευβοίας.
Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως τοπογραφικές εργασίες για  σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων δικαιοπραξιών, εφαρμογές ρυμοτομικών και πολεοδομικών μελετών, υψομετρικές μελέτες, τοπογραφικά για πράξη χαρακτηρισμού δασαρχείου, τοπογραφικά για καθορισμό οριογραμμών αιγιαλού-παραλίας και ρεμάτων,  εφαρμογή ορίων ιδιοκτησιών (διανομές Υπουργείου Γεωργίας), εντάξεις υπαρχόντων διαγραμμάτων στο σύστημα Ε.Γ.Σ.Α.87, η σύνταξη τεχνικών εκθέσεων σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ορίων, υποστήριξη εργοταξίων, χαράξεις στοιχείων τεχνικών έργων κ.τ.λ..

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.), είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Μελετητών και έχει μελετητικό πτυχίο Α΄ τάξης στην κατηγορία (2) των Πολεοδομικών και Ρυμοτομικών Μελετών και πτυχίο Α΄ τάξης στην κατηγορία (16) των Μελετών Τοπογραφίας (Γεωδαιτικές, Φωτογραμμετρικές, Χαρτογραφικές, Κτηματογραφικές και Τοπογραφικές).

Επικοινωνία:

Αθανασίου Κορφιάτη,
Ιστιαία, Εύβοια, Τ.Κ.: 34200

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

501338

Σήμερα:8
Εχθές:42
Στην εβδομάδα:90
Πριν μια εβδομάδα:117
Στο μήνα:235
Πριν ένα μήνα:562

Thursday the 13th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins