τοπογράφος Λέσβου- Μαρμάρου Γιάννης - Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ MSc Γεωπληροφορική- Τεχνικό Γραφείο ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ

Γιάννης Μαρμάρου

Εκτύπωση

Τοπογράφος Μηχανικός TE, MSc Γεωπληροφορική

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιάννης Μαρμάρου είναι τοπογράφος μηχανικός ΤΕ (ΤΕΙ Αθήνας 2010). Κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλοσπουδών "εφαρμοσμένη γεωπληροφορικη στη διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος και κινδύνου" του τμήματος Γεωγραφίας του πανεπιστήμιου Αιγαίου (2014). Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα του επιστημονικού του πεδίου όπως, δημόσια έργα κατασκευής οδού σε διάφορες περιοχές της Λέσβου, υπεύθυνος γραφείου κτηματογράφησης δήμου Κυψέλης Αττικής, στέλεχος διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών περιφερειακής ενότητας Χανίων, σχεδιαστής τρισδιάστατης μοντελοποίησης ξενοδοχειακων μονάδων.

Οι επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν, τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, εξαρτημένων στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ '87, για οποιαδήποτε χρήση, συλλογή, διαχείριση στοιχείων και εξαγωγή αποτελεσμάτων μέσω συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών(G.I.S), χαρτογράφηση και διαχείριση γης.

Επικοινωνία:
Αεροπόρου Γιανναρέλλη 95, Μυτιλήνη

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

501338

Σήμερα:8
Εχθές:42
Στην εβδομάδα:90
Πριν μια εβδομάδα:117
Στο μήνα:235
Πριν ένα μήνα:562

Thursday the 13th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins