ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο - Δρ. Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ - Ηλίας Γραμματικογιάννης

Ηλίας Γραμματικογιάννης

Εκτύπωση

Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, MSc Περιβάλλον, PhD Χωροταξία, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Ε.Μ.Π.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ηλίας Γραμματικογιάννης είναι διαχειριστής της ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε.. Κατέχει διδακτορικό τίτλο στην Επιστημονική Περιοχή της Χωροταξίας (2011), είναι  Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός (Ε.Μ.Π.) (2007) και ολοκλήρωσε το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘Περιβάλλον και Ανάπτυξη’ (2008). Επίσης, είναι πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003).
Από το 2011 είναι Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στον Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (Σ.Α.Τ.Μ.) του Ε.Μ.Π και ασχολείται με “Web-based Εφαρμογές Ολοκληρωμένων Μοντέλων Εκτίμησης στο Πλαίσιο του Συμμετοχικού Σχεδιασμού."

Συμμετείχε σε μια σειρά Εθνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα όπως το AG2020, RERISK, EFONET κ.α. που εκπονούνται στη 'Μονάδα Χωρικού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης’ του Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της Σ.Α.Τ.Μ.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στους τομείς: Μοντέλα Χωρικού Σχεδιασμού,  Συμμετοχικός Σχεδιασμός, Πολυκριτηριακή Ανάλυση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ανακύκλωση, Γεω-Οπτικοποιήση, Προγραμματισμός, στα οποία και έχει μια σειρά από δημοσιεύσεις.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται, η εκπόνηση τοπογραφικών μελετών, η σύνταξη τεχνικών εκθέσεων για τον ακριβή προσδιορισμό ορίων, όπως επίσης και φωτοερμνηνευτικών μελετών. Παράλληλα, έχει μετάσχει στην κατασκευή δημοσίων έργων στον τομέα της οδοποιίας και των υδραυλικών έργων.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)

Επικοινωνία:

Λ. Ηρακλείου 171 & Δελμησού 2,

Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
 

Θέση Γραφείου στο Χώρο:


τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

501337

Σήμερα:7
Εχθές:42
Στην εβδομάδα:89
Πριν μια εβδομάδα:117
Στο μήνα:234
Πριν ένα μήνα:562

Thursday the 13th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins