Διευκολύνσεις στους Νέους Τοπογράφους από την Κτηματολόγιο στη Χρήση HEPOS

Διευκολύνσεις στους Νέους Τοπογράφους από την Κτηματολόγιο στη Χρήση HEPOS

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών προσπαθώντας να συμβάλει στην ομαλή και απρόσκοπτη ένταξη των νέων συναδέλφων στον επαγγελματικό στίβο και στην πρόσβαση τους στη χρήση μέσων που θα διευκολύνουν την επαγγελματική τους καθημερινότητα, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Κτηματολόγιο Α.Ε. μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα παροχής οικονομικών διευκολύνσεων για τη χρήση του HEPOS.

Συγκεκριμένα, μέσω του μνημονίου που υπεγράφη την Τετάρτη 23/01/2013 από τους Προέδρους της Κτηματολόγιο Α.Ε. καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη και του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. Στέφανο Ξεκαλάκη, η Κτηματολόγιο Α.Ε. θα παρέχει στους Διπλωματούχους Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, οι οποίοι είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, στο διάστημα της πρώτης πενταετίας από την κτήση του Διπλώματός τους τις εξής οικονομικές διευκολύνσεις:

1) 40% έκπτωση στα τέλη εγγραφής στο HEPOS για όλους όσους πληρούν την ανωτέρω προϋπόθεση και εγγραφούν μετά την 23η Ιανουαρίου 2013, ημερομηνία υπογραφής του Μ.Σ.
2) 18 συναπτούς μήνες χωρίς το πάγιο τέλος των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου.
3) Οι Διπλωματούχοι Α.Τ.Μ. που έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία και πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα απαλλάσσονται για 18 συναπτούς μήνες από το πάγιο τέλος των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ:
Α) Βεβαίωση του ΤΕΕ από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εγγραφής στο ΤΕΕ και ο Αριθμός Μητρώου ΤΕΕ. 
Β) Υποβληθείσα περιοδική δήλωση ΦΠΑ του τελευταίου τριμήνου (π.χ. σε μορφή αρχείου pdf, όπως την εξάγει το Taxisnet). 
Γ) Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται υπεύθυνα ότι: 
     Γ.1) Είμαι εν ενεργεία ελεύθερος επαγγελματίας Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός. 
     Γ.2) Σε περίπτωση που διακόψω την άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματος θα ενημερώσω άμεσα εγγράφως την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.  
     Γ.3) Όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζω και δεν είναι επικυρωμένα, είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων τα οποία βρίσκονται στο προσωπικό μου αρχείο και είναι στην διάθεση της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., εφ όσον ζητηθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με  την αξιοποίηση της προσφοράς, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με το HEPOS, μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποστήριξη χρηστών του συστήματος:
Στα τηλέφωνα 210-6505834 και 210-6505855 (εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 έως 16:00)
Αποστέλοντας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει γι' αυτή τη συνεργασία τη Διοίκηση της Κτηματολόγιο Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη που, από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το θέμα της εξεύρεσης τρόπου διευκόλυνσης των νέων Α.Τ.Μ. στη χρήση HEPOS, έδειξε ευαισθησία και διάθεση για να δοθεί η λύση που τελικά προκρίθηκε.

Παράλληλα με τις διευκολύνσεις που γίνονται, υπό μορφή εκπτώσεων, στους νέους συναδέλφους, ο Σύλλογος έχει ζητήσει από την Κτηματολόγιο Α.Ε., λόγω της δυσμενούς επαγγελματικής και οικονομικής συγκυρίας, να υπάρξει τιμολογιακή αναμόρφωση και διευκολύνσεις για το σύνολο των συναδέλφων που είναι ή επιθυμούν να γίνουν χρήστες HEPOS. Και σ’ αυτό το αίτημα η Διοίκηση της Κτηματολόγιο Α.Ε. έχει δείξει πλήρη κατανόηση και αντιλαμβανόμενη την κατάσταση αναμένεται να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Δ.Σ. Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500859

Σήμερα:2
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:144
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:318
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins