Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ενημερώνει τους Μηχανικούς για το Ε.Σ.Π.Α. 

Ποιες ευκαιρίες δημιουργεί το τελευταίο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες; Ποιοι είναι οι επιλέξιμοι κλάδοι, ποια κίνητρα δίνει το κράτος και ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες υπαγωγής στο Πρόγραμμα; 
Όλες οι χρήσιμες απαντήσεις για το Πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. : «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών», στην ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνει το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 4:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Νίκης 4 στο Σύνταγμα, 1ος όροφος). 
Στόχος του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α. Εισηγήτριες από πλευράς ΕΛΑΝΕΤ θα είναι οι κυρίες Μάριον Παράσχη και Κωνσταντίνα Τζιαφέτα, Διπλωματούχοι Μηχανικοί. 
Δεδομένου ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι Μηχανικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής.
 
Αναδημοσίευση από ΙΕΚΕΕΜ ΤΕΕ
 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500860

Σήμερα:3
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:145
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:319
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins