Διαδικασία υπαγωγής στη ρύθμιση για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας

Διαδικασία υπαγωγής στη ρύθμιση για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας

Εκτύπωση
Διαδικασία υπαγωγής στη ρύθμιση για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας των ασφαλισμένων Μηχανικών που οφείλουν τις εισφορές τους :
 
1. Ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει στον 3ο όροφο και παίρνει από τα κουτιά που βρίσκονται έξω από το Πρωτόκολλο (γραφείο 10) την ειδική ΑΙΤΗΣΗ προς το ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΦΟΡΩΝ «παρακαλώ να μου θεωρήσετε το βιβλιάριο υγείας για το έτος 2013 σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ: 250/ 28-01-2013». Συμπληρώνει και πρωτοκολλεί την αίτηση (γραφείο 10).
2. Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος καταθέτει την παραπάνω αίτηση στο γραφείο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ στον 2ο όροφο (ώρες κοινού 11.00-13.00). Η υπάλληλος άμεσα του παραδίδει την έγγραφη ΑΠΟΡΡΙΨΗ επί της παραπάνω αιτήσεως.
3. Έπειτα ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει πάλι στον 3ο όροφο και παίρνει από τα κουτιά το έντυπο ΕΝΣΤΑΣΗΣ προς τη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «μετά την έγγραφη απόρριψη από τη Δ/νση Εισφορών του αιτήματός μου για θεώρηση Βιβλιαρίων Υγείας λόγω οφειλών μου από ασφαλιστικές εισφορές ... σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα έγγραφα». Συμπληρώνει και πρωτοκολλεί την αίτηση (γραφείο 10).
4. Τελικά ο ενδιαφερόμενος καταθέτει στον 1ο όροφο στη διεύθυνση του ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ την παραπάνω έγγραφη ΑΠΟΡΡΙΨΗ και την ΕΝΣΤΑΣΗ του μαζί με τα εξής απαραίτητα  δικαιολογητικά υπαγωγής στη ρύθμιση:
· για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και όσους εργάζονται εκ περιτροπής φωτοτυπία των δύο τελευταίων εκκαθαριστικών εφορίας,
· για μισθωτούς (επιπλέον) θεωρημένο αντίγραφο απόλυσής,
· για νέους ασφαλισμένους υπεύθυνη δήλωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την οικία ΔΟΥ.
5. Στην επόμενη συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ (κάθε Δευτέρα στις 15.00) εξετάζεται και γίνεται δεκτή η παραπάνω αίτηση.
6. Συνιστάται όλα τα παραπάνω βήματα να γίνονται στην αρχή κάθε βδομάδας, ώστε στο τέλος της επόμενης ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να θεωρήσει πλέον το βιβλιάριό του στον ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ή να αντικαταστήσει το παλαιό ή να εκδόσει νέο (δύο φωτογραφίες, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ).
Τις δύο αιτήσεις μπορείτε να τις τυπώσετε από εδώ.
 
πηγή: ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ
 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.4% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  127  χώρες

498752

Σήμερα:2
Εχθές:4
Στην εβδομάδα:2
Πριν μια εβδομάδα:25
Στο μήνα:59
Πριν ένα μήνα:107

Wednesday the 27th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins