Χρηματοδότηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Χρηματοδότηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Την διάθεση νέου δανείου ύψους 400 εκατ. ευρώ για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Ο πρόεδρος της ΕΤΕπ, κ. Werner Hoyer, σημείωσε ότι το νέο δάνειο διασφαλίζει την επέκταση της βασικής γραμμής ώστε να καλύπτει την Καλαμαριά. Η επέκταση θα βελτιώσει τις μεταφορές σε μια περιοχή με πληθυσμό 115.000 κατοίκων, όπου οι επιχειρήσεις παρέχουν 20.000 θέσεις εργασίας, τόνισε, εκτιμώντας ότι η ζήτηση ετησίως θα διαμορφώνεται στους 23 εκατ. επιβάτες.

Όπως ανέφερε ο κ. Hoyer, στην παρούσα φάση βρίσκονται σε εξέλιξη έργα επεκτάσεων του μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που είναι ιδιαίτερα σημαντικά εν μέσω κρίσης καθώς παρέχουν σημαντικές θέσεις εργασίας και διασφαλίζουν αξιόπιστες μετακινήσεις σε χαμηλές τιμές.

Πηγή: Newsletter TEE 15/3/2013

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500859

Σήμερα:2
Εχθές:15
Στην εβδομάδα:144
Πριν μια εβδομάδα:111
Στο μήνα:318
Πριν ένα μήνα:420

Sunday the 19th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins