Η πορεία των έργων Θεσσαλίας

Η πορεία των έργων Θεσσαλίας

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Περί τα τέλη του 2014 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στις σήραγγες των Τεμπών όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος μετά το πέρας της σύσκεψης που είχε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και υπηρεσιακούς παράγοντες για τα μεγάλα έργα αρμοδιότητας της γενικής γραμματείας Δημοσίων Έργων. Όσον αφορά τον Ε65, ο κ. Σιμόπουλος τόνισε πως n κυβερνητική δέσμευση είναι να ολοκληρωθεί στο σύνολο του, απλώς κάποια τμήματα του πιθανώς να πάρουν μια χρονική παράταση υλοποίησης. Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός τόνισε: «Συζητήσαμε όλα τα θέματα, Αχελώος, Κάρλα, Περιφερειακός Βόλου, Τέμπη, Ε65, Φράγμα της Γυρτώνης, μελέτες που γίνονται σε όλη την περιφέρεια και είναι αρμοδιότητα του υπουργείου (Λάρισα - Φάρσαλα, Λάρισα-Κοζάνη) παλιά ΕΟ Λάρισας- Βόλου που υπάρχει επικινδυνότητα ' κ.ά.

Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί μια λύση για να κάνουμε παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας και έργα αναγκαία για τη Θεσσαλία και τους πολίτες της». Σε ό,τι αφορά την επανασύσταση της λίμνης Κάρλας και τα συνοδό έργα, τονίστηκε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να προχώρησα το έργο και να μπα νερό στη λίμνη. Στα έργα ορεινής υδροοικονομίας χρειάζεται να επικαιροποιηθούν οι μελέτες και να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις ώστε να προχωρήσουν, ενώ σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του συλλεκτήρα Σ3 υπήρχε εμπλοκή λόγω ανασκαφών της Αρχαιολογίας. Ο κ. Σιμόπουλος ζήτησε αναλυτικό υπόμνημα με τα όποια προβλήματα έχουν ανάκυψα, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να ολοκληρωθεί το έργο. Στη φάση της υλοποίησης εξάλλου βρίσκεται και n μελέτη της παράκαμψης Βόλου, τμήμα οδός Αθηνών (περιοχή Μπουρμπουλήθρας) έως οδό Λαρίσης.

To αεροδρόμιο της Σκιάθου προχωρά κανονικά μετά την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού. To τμήμα Γορίτσα Αγριά της παράκαμψης Βόλου εκτελείται. Για την παράκαμψη του Βόλου (εργολαβία «σκούπα») τονίστηκε ότι ενώ το έργο έχα δημοπρατηθεί αναμένεται n απόφαση από τα αρμόδια δικαστήρια. To 2014 ολοκληρώνονται τα έργα των Τεμπών.

Πηγή: Newsletter TEE 19/3/2013

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

502142

Σήμερα:46
Εχθές:24
Στην εβδομάδα:70
Πριν μια εβδομάδα:90
Στο μήνα:426
Πριν ένα μήνα:613

Tuesday the 23rd. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins