Θέσεις μηχανικών στον ιδιωτικό τομέα - Ελλάδα

Θέσεις μηχανικών στον ιδιωτικό τομέα - Ελλάδα

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Στη συνέχεια παραθέτουμε μια σειρά από ελληνικές εταιρείες που έχουν ανοιχτές θέσεις και ζητούν διπλωματούχους μηχανικούς για να τις καλύψουν:
• ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ή ηλεκτρολόγος μηχανικός με εργοταξιακή εμπειρία ζητείται από τεχνική εταιρία με έδρα τη Θεσ/νίκη για εργασία εντός Ν. Θεσσαλονίκης Βιογραφικά: στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

•ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ -μηχανικός ζητείται για ηλεκτροπαραγωγό ζεύγη (η/ζ -γεννήτριες) 2310-722.256 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

•ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ εταιρεία με έδρα στον Πειραιά ζητεί μηχανικό, μηχανολόγο - ναυπηγό, με αντίστοιχη προϋπηρεσία. Απαραίτητη καλή γνώση Αγγλικών και η χρήση υπολογιστών θα προτιμηθούν απόφοιτοι αγγλικών πανεπιστημίων. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έναν Μηχανικό δικτύων και υπηρεσιών εταιρικών πελατών για τα γραφεία της Αθήνας θα προσλάβει ο Όμιλος Εταιρειών Forthnet. Ο κάτοχος της θέσης, μεταξύ άλλων, θα έχει ως αρμοδιότητες την υποστήριξη υπηρεσιών εταιρικών πελατών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη διαχείριση DNS, την επoπτεία παρεχόμενων υπηρεσιών Data Center, αλλά και τη δημιουργία
νέων πακέτων υπηρεσιών Hosting. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (με κατεύθυνση στην πληροφορική), άριστη τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία, καλή γνώση της Αγγλικής (γραπτά/πpoφορικά), προϋπηρεσία σε υποστήριξη LLU, καλή γνώση σε εξοπλισμούς Cisco(switch, routers), διαχείριση Share Web Hosting περιβάλλοντος (pleskpanel), εμπειρία διαχειριστή Server σε πλατφόρμες Windows & Linux, γνώσεις σε βάσης δεδομένων, δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριο, ικανότητες στην επικοινωνία και την ομαδική εργασία και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στοe-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

•Η Aluminco Α.Ε.. Βιομηχανία Αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας, προσλαμβάνει έναν υπεύθυνο Τμήματος Εξαγωγών. Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο είναι η προϋπηρεσία σε κλάδο οικοδομικών υλικών, το πτυχίο Οικονομικής Σχολής ή Μηχανολογίας ΑΕΙ, ΤΕΙ, η άριστη γνώση αγγλικών και γαλλικών, n 5ετής προϋπηρεσία σε Τμήμα Εξαγωγών σε εταιρία Αλουμινίου ή Οικοδομικών Υλικών, η άριστη γνώση του software Auto Cad, Η/Υ (MsOffice, Ηλεκτρ. Αλληλογραφία), οι ικανότητες οργάνωσης και επικοινωνίας και η ηλικία που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 45 έτη. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω του www.kariera.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

•Η εταιρεία «Dataverse» ζητά 2 μηχανικούς λογισμικού προγραμματιστές για άμεση πρόσληψη στη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητα προσόντα είναι το αντίστοιχο πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, η 3τής προϋπηρεσία σε περιβάλλον ανάπτυξης NET, η εμπειρία σε σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών σε SQL βάσεις δεδομένων και η πολύ καλή γνώση αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω fax στο 2310 801823.

•Την πρόσληψη ενός αρχιτέκτονα μηχανικού (ΠΕ) και ενός μηχανικού πληροφορικής προωθεί η «Πληροφόρηση -Επιμόρφωση-Τοπική Ανάπτυξη» - ΠΕΤΑ. Τηλ.: 213 2155600.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ή Χημικός Μηχανικός ΑΕΙ ή ΤEΙ, ζητείται για στελέχωση τμήματος πωλήσεων εταιρείας Βιομηχανικών & Υδραυλικών Ειδών για το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Προϋποθέσεις: καλά αγγλικά, γνώση Η/Υ, προϋπηρεσία στις τεχνικές πωλήσεις επιθυμητή, ηλικία 28-35ετών. Βιογραφικό στο Fax: 2310-751835 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

•Η Εταιρεία ΣΥΡΜΑ Α.Ε με έδρα το Βόλο επιθυμεί να προσλάβει: ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ ή ισότιμου ελληνικού ΑΕΙ / ΤΕΙ Μηχανολογίας Άριστη γνώση Aγγλικών επιπέδου proficiency. Άριστη γνώση ΜS Office AutoCAD. Ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα. Ικανότητα Επικοινωνίας. Υψηλό επίπεδο τεχνολογικών γνώσεων. Αναλυτικό και δομημένο τρόπο σκέψης. Ικανότητα γρήγορης εκμάθησης. Δυνατότητα μετακινήσεων για επαγγελματικά ταξίδια. Προϋπηρεσία στον βιομηχανικό τομέα για τουλάχιστον (3) χρόνια. Προσόντα που θα συνεκτιμηθούν. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Γνώση προγραμμάτων βιομηχανίας και PLC. Γνώση Γερμανικών Β2. Αποστολή βιογραφικών ως 21/03/2013 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙ ΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ TAX. ΘΥΡΙΔΑ 1050 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπ’ όψιν Τμήματος Προσωπικού.

•ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ Ναυτιλιακή Εταιρεία, με προγράμματα νέων κατασκευών στην Κίνα, ζητούνται Ναυπηγοί Μηχανολόγοι και Μηχανολόγοι - Ηλεκτρολόγοι για την επάνδρωση της τοπικής
ομάδας Επιθεωρητών που αφορά κατασκευή containerships αρχίζοντας από Μάρτιο 2013. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ολοκληρωμένο βιογραφικό σημείωμα, με τη συνολική προϋπηρεσία τους, στην ταχυδρομική θυρίδα με αριθμό 137 91 και Τ.Κ. 10310. ΤΙ/986.

Πηγή: Newsletter TEE 20/3/2013

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

500108

Σήμερα:4
Εχθές:22
Στην εβδομάδα:65
Πριν μια εβδομάδα:86
Στο μήνα:355
Πριν ένα μήνα:408

Friday the 29th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins