Ενστάσεις για τις παράνομες αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών

Ενστάσεις για τις παράνομες αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013
 
ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
To TEE καλεί τους μηχανικούς μέλη του, να καταθέσουν ενστάσεις για να ανακληθεί το ειδοποιητήριο πληρωμής εισφορών Α ́ εξαμήνου 2013 και να τροποποιηθεί η απόφαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ, δυνάμει της οποίας εκδόθηκε το ειδοποιητήριο, ως προς τις αντισυνταγματικές και παράνομες ρυθμίσεις της. Υπάρχει επίσημο υπόδειγμα ένστασης, το οποίο καλούνται οι μηχανικοί να συμπληρώσουν με τα στοιχεία τους και να το αποστείλουν απευθείας προς, τη ΔΕ του Τομέα Μηχανικών και ΕΔΕ, το ΔΣ ΕΤΑΑ και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Παράλληλα να ενημερώσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ΤΕΕ.
Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ, στη διεύθυνση www.tee.gr
Παράλληλα το ΤΕΕ εξέδωσε χθες αναλυτική ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει ότι «η φαυλότητα του Προέδρου του ΕΤΑΑ δεν έχει όρια. Αυτοί που τον πρότειναν και τον τοποθέτησαν, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις».
Αναφέρεται ιδιαίτερα στην προσπάθεια του προέδρου του ΔΣ ΕΤΑΑ, να δικαιολογήσει τις εξοντωτικές αυξήσεις εισφορών που επιβάλλονται φθάνοντας μέχρι του σημείου να αμφισβητήσει τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΤΕΕ, τα οποία όμως προέρχονται από το ίδιο το ΕΤΑΑ, πριν τοποθετηθεί ο νέος πρόεδρος. Στην ανακοίνωση του ΤΕΕ υπογραμμίζεται ότι «Η απάντηση στην τρικομματική κυβέρνηση, στον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, κ. Βρούτση, και στον σε εντεταλμένη Υπηρεσία, κ. Σελλιανάκη, θα δοθεί από τους Μηχανικούς, το ΤΕΕ και όλον τον τεχνικό κόσμο:
- Κάθε Πέμπτη, όπως και αύριο, στις 14:00, έξω από το ΕΤΑΑ (Μάρνη 22, Αθήνα), για ανάκληση των παράνομων αυξήσεων και των αναδρομικών από το 2011, που ετοιμάζονται να αποστείλουν.
- Στη συμμετοχή υποβολής ενστάσεων για τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές στο ΕΤΑΑ και στο Υπουργείο Εργασίας από όλους μας».
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.3% Greece
United States 9.5% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  128  χώρες

501338

Σήμερα:8
Εχθές:42
Στην εβδομάδα:90
Πριν μια εβδομάδα:117
Στο μήνα:235
Πριν ένα μήνα:562

Thursday the 13th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins